Autor: Tanel Raig • 25. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autoveoseadus karistab turusolkijaid varasemast rangemalt

Märtsis kehtima hakanud autoveoseaduse muudatuste järgi läks karmimaks karistusmäär tegevusloata autovedajale.

Kui varem trahviti tegevusloata autovedajat 200 trahviühikuga, siis nüüd on rahatrahv kuni 300 trahviühikut, rääkis majandus- ja kommunikatsiooniministeerumi teede- ja raudteeosakonna juhtivspetsialist Eda Rembel Autoveoseaduse muudatusi tutvustaval Äripäeva loengul. „See on signaal turusolkijatele, kes tahavad teha vaheltkasu ilma igasuguseid nõudeid täitmata. Oleme siin karmimaks muutunud,“ ütles Rembel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077