Autor: Logistikauudised.ee • 22. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reidi tee ehitus muudab Russalka ristmiku liikluskorraldust

Narva maantee Russalka lähedal.
Foto: MADIS SINIVEE, Postimees/Scanpix
Alates esmaspäevast, 25. märtsist suletakse Pirita poolt kesklinna suunas liiklejatele vasakpöörde võimalus Narva mnt suunas. Ajavahemikul 25.03 kuni 01.04 ehitatakse olemasolevad liiklussaared ümber kuna antud alad on vajalikud liikluse ümberkorralduseks.

Alates esmaspäevast, 1. aprillist suletakse ka parempööre Narva mnt-lt Pirita suunas. Sõites kesklinnast Narva mnt-le või Narva mnt-lt kesklinna suunas on kasutuses mõlemas suunas 1 sõidurada.

Terve ehitusperioodi jooksul on Pirita tee ja kesklinna vahelisel suunal tagatud 2+2 liiklus. Piritalt linna suunduv parempoolne sõidurada on vabavoolne, st et ta ei ole mõjutatud liiklusfooridest, va ülekäiguraja foor Hiina saatkonna ees.

Liiklejad, kes soovivad saada Piritalt Tallinna Lauluväljaku piirkonda ning vastupidi peavad ümbersõiduteena kasutama Rummu teed ja Kose teed.

Liiklus muutus ka sadama piirkonnas

Alates eilsest muutus liikluskorraldus ka sadama piirkonnas. Petrooleumi tänaval avat lõigus Tuukri tänavast Reisisadama D-terminalini liiklusele 2+1 sõidurada, millest üks suundub sadamasse ning kaks rida sadamast välja.

Samal ajal suleti Uus-Sadama tänav Reidi teest kuni Tuukri tänavani. Kohalikele elanikele on tagatud juurdepääs Uus-Sadama kinnistutele Tuukri tänava kaudu. Samuti tagatakse jalakäijatele liikumisvõimalus mööda Uus-Sadama tänavat.

Torustike ja tunnelkollektori rajamiseks suletakse alates 25. märtsist osaliselt Ahtri tänav ristmik. Väljapääs sadama poolt Jõe tänavale ja parempööre Mere puiestee suunas läheb kinni, ajutiselt saab väljapääsuna kasutada Lootsi põiktänavat. Tagatud on nii parempöörde kui ka vasakpöörde võimalus Tuukri tänavale.

Samuti on võimalik sadamast välja sõita Petrooleumi tn kaudu D-terminali eest. Sadamast on võimalik sõita piki Jõe tänavat Narva maanteele või Pronksi tänavale, väljudes kas Petrooleumi tn kaudu ning sõites Narva maanteele või tehes Lootsi põiktänavalt parempöörde Tuukri tänavale või ka tehes tagasipöörde pärast Ahtri ristmikku või Mere puiesteel.

Tööd Ahtri tn ristmiku piirkonnas toimuvad läbi eeloleva kevade ja suve ning toovad liikluskorralduses kaasa täiendavaid muudatusi. Eelkirjeldatud liikluskorraldus jääb kehtima maikuu lõpuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077