Autor: Logistikauudised.ee • 22. veebruar 2021

Eesti Posti nõukogu esimees kutsutakse tagasi

Riigi osalusega ettevõtete nõukogude nimetamisekomitee tegi ettepaneku kutsuda tagasi Eesti Posti nõukogu esimees Sten Soosaar.
Eesti Posti nõukogu esimees Sten Soosaar.
Foto: Liis Treimann

Nimetamiskomitee juhi Kaido Padari sõnul muutuvad nõukogu liikmed ajas ja see on loomulik protsess. „Tänan Steni panuse ja kaasa mõtlemise eest Eesti Postis,“ ütles ta. „Muudatused, mida Sten ette võttis, olid küll valulikud, kuid organisatsiooni arengu mõttes vajalikud.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077