Autor: Hando Sinisalu • 22. veebruar 2021

Eesti Posti tõehetk saabub juunis

Eesti Posti juhatuse liige Charlie Viikberg.
Foto: Andres Haabu
Eesti Post üritab finantsraskustest välja tulla seeläbi, et paneb kaks paralleelset logistikaäri käima ühte sammu – hääbuva kirjade ja ajalehtede kojutoimetamise ning kiirelt kasvava pakiäri, rääkis riigifirma juhatuse liige Charlie Viikberg esmaspäevases hommikuprogrammis.

Paberkujul ajaleht muutub üha rohkem luksustooteks, seetõttu võib ühel hetkel Viikbergi sõnul muutuda ka harjumus, et leht jõuab postkasti kuus päeva nädalas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077