Autor: Logistikauudised.ee • 19. jaanuar 2021

e-ostlemise kultuur on Eestis jõudsalt paranenud

Omniva toimetas jõulukuul klientideni rekordiliselt ligi kaks miljonit saadetist ning kaubatellijate arusaam pakiautomaatide kiire tühjendamise vajalikkusest on oluliselt kasvanud: tervelt 80% pakkidest võeti pakiautomaatidest välja juba ühe päeva jooksul.
Inimesed on hakanud mõistma, et paki välja võtmisega viivitamine takistab teistel e-ostlejatel kauba kättesaamist.
Foto: Liis Treimann

Omniva juhatuse liikme ja pakiäri juhi Kristi Undi sõnul tõi möödunud aasta kogu e-kaubanduse ärisse hüppelise kasvu, jõulukuul kasvas aga pakimaht pakiautomaatides aasta varasemate jõuludega võrreldes poole suuremaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077