Uudised
Ainult tellijale

Itella smartpost toob turule kiiremat pakiväljastust pakkuvad automaadid

Itella smartpost alustas uuenduslike pakiautomaatide paigaldamist. Oma valge värvi poolest äratuntavad pakiautomaadid on ainulaadsed Eestis – igal kapiuksel on oma lukk koos PIN-klahvistikuga pakkide väljastamise kiirendamiseks.

Itella uus pakiautomaat.  Foto: Karin-Liis Tambaum

„Smartposti uued valged pakiautomaadid on tõepoolest esimesed omalaadsed pakiautomaadid Eestis, millega soovime muuta pakkide kättesaamise veelgi kiiremaks ja mugavamaks. Automaadid on ilma tsentraalse konsoolita ehk igal kapiuksel on oma lukk koos PIN-klahvistikuga, mistõttu saab ühest pakiautomaadist samal ajal pakki välja võtta mitu inimest korraga ilma konsooli taga järjekorras seismata,“ lausus Itella pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150