2. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kihnu jääteel autost ilma jäänu nõuab selgitusi

Autoga läbi Kihnu jäätee vajunud Pärnumaa mees nõuab maanteeametilt selgitusi, kas ta võis saarele jääd mööda sõita või mitte.

Kui Pärnumaal Libatses elav pensionär Heino Siitan 17. veebruari keskpäeval jääteed mööda Kihnu sõitis, oli tee lahti. Nii sõitiski Siitan Kihnu koolivennale külla ja asus pärastlõunal kella nelja paiku tagasiteele. Peaaegu mandrile jõudnud, vajus aga auto esiots läbi jää, mees pääses sõidukist kuivalt, kirjutas ETV24.

Et teada, kas mees õigesti käitus, ja võimalusel oma uppunud auto eest valuraha saada, kirjutas Siitan majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ning maanteeametile kirja.

Maanteeameti sõnul asja alles uuritakse. Amet aga kinnitas, et ametlikult pole Kihnu jääteed tänavu veel avatud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077