Autor: Logistikauudised.ee • 15. veebruar 2024

Galerii: vaata, millised hakkavad välja nägema uued Škoda rongid

Eesti jaoks ehitatavatest uutest Škoda reisirongidest esimese ehitus on lõppenud ja saadeti Škoda Grupi Ostrava linnas (Tšehhi Vabariik) asuvast tehasest ettevõtte Pilseni linnas (Tšehhi Vabariik) asuvasse tehasesse testimisele. Hiliskevadel jõuavad kaks esimest elektrirongi testsõitudeks Eesti raudteedele.
Foto: Škoda Group/ Elron

„Esimene uus Eesti jaoks ehitatud elektrirong on valmis ja Škoda Grupp viis selle Pilseni linnas asuvale testlõigule,“ ütles Elroni juhatuse esimees Lauri Betlem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077