Autor: Logistikauudised.ee • 1. juuni 2023

Ridango käivitas ühistranspordi piletisüsteemi Leedus, edasi minnakse Singapuri ja Araabiasse

Eesti tehnoloogiaettevõte Ridango käivitas äsja ühistranspordi pileti- ja reaalajasüsteemi Vilniuses ning võitis uue lepingu Singapuris ja Araabias.
uue põlvkonna validaatorid Vilniuses.
Foto: Ridango

„Meie viimase aja suuremaid projekte on olnud Vilniuse ühistransport, kus arendasime üle viie miljoni euro ulatuses välja kaasaegse pileti- ja reaalajasüsteemi, mis teeb Leedu pealinnas reisijatele ühistranspordi kasutamise tunduvalt mugavamaks," ütles Ridango juhatuse esimees Erki Lipre.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077