Autor: Logistikauudised.ee • 9. oktoober 2023

DHL Express teatab Eestis 2024. a ees ootavast hinnatõusust

Rahvusvaheliste ekspressteenuste pakkuja DHL Express teatab hinnakorrektuurist, mis jõustub 1. jaanuaril 2024. Eestis muutub hind keskmiselt 6.9%. Ka mitmete teenuste ja lisatasude hinnad muutuvad.
DHL Express teatas oma hinnatõusust, millega vastavad konkurendid?
Foto: DHL Express

„Üldiselt on maailma makromajanduslik olukord hakanud stabiliseeruma, kuigi ebakindlus püsib. Oleme nendel tormilistel aegadel pakkunud stabiilset ja usaldusväärset teenust kõigile meie klientidele kogu maailmas," ütles Eesti DHL Expressi tegevjuht Kristina Laaneots.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077