Autor: Tõnu Tramm • 9. jaanuar 2023

Tumedad pilved Euroopa kullerteenuste turu kohal

Transport Intelligence`i (TI) analüütikud näevad alanud aastal Euroopa kullerteenuste turgu üsnagi süngetes toonides. Kui pakiveoteenuste turumaht hakkas langema juba 2022. aasta teises pooles, siis aastal 2023 väheneb see hinnanguliselt veel umbes 1,2 protsenti. Mujal maailmas on olukord märksa parem.
Mingit katastroofi odoata ei ole, hinnatõus aitab firmadel turulanguse üle elada, leiavad TI analüütikud.
Foto: Mercedes-Benz

TI analüütikute hinnangul on vastupidiselt globaalsele pildile Euroopa siseturul oodata kullerteenuste kaubamahu langust 1,2 protsenti samal ajal, kui rahvusvahelisel pakiturul ennustatakse hoopis 0,37protsendilist tõusu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077