Autor: Tõnu Tramm • 10. oktoober 2022

Kolm aastaringi saab varsti täis, kas investeering elektrikaubikutesse on end ära tasunud?

Kullerfirma DPD Eesti oli esimene logistikaettevõte Eestis, kes võttis kommertseesmärgil kasutusele täiselektrilised kaubikud. Kolm aastaringi hakkab täis tiksuma ning esimesed elektrikaubikud lähevad juba väljavahetamisele. Kas investeering on end ära tasunud?
DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss plaanib aastaks 2025 viia kogu Tallinna kullerteenus elektrikaubikutele.
Foto: Jake Farra

DPD Eesti tegevjuhi Remo Kirss ütles otse ja ausalt, et taktikalises vaates on elektrikaubikutele üleminek äriliselt täiesti ebaratsionaalne otsus, kuid strateegilises plaanis absoluutselt õige ja vältimatu suund.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077