Autor: Harro Puusild • 14. september 2023

Omniva õppetunnid: "kutsuge mind lõunale ja ma räägin kuidas teha ei tohiks"

Omniva ehitas viis aastat tagasi Lehmjale Baltimaade moodsaima logistikakeskuse, nüüd on sama projekt käsil Leedus. "See kõik on andnud meile päris palju kasulikke õppetunde ja kui te ei taha samu vigu korrata, siis kutsuge mind lõunale, ma räägin kuidas teha ei tohiks," nentis Omniva operatsioonide ja logistika juht Evert Rööpson Laoseis 2023 konverentsil.
Enne kõrgooaega ei tasu suuri projekte ja muutusi ette võtta, soovitas Evert Rööpson.
Foto: Raul Mee

„Meie äri oli nii kiiresti kasvanud, et selleks ajaks, kui me 2018. aastal uude Lehmja logistikakeskusesse sisse kolisime, olid need ärimahud, mida 2016. aastal ennustasime, ammu täis,“ kõneles Omniva operatsioonide ja logistika juht Evert Rööpson 13. septembril toimunud laondussektori suursündmusel „Laoseis 2023“. Rööpson jagas Omniva õppetunde ning avas ka Eesti ja Leedu logistikakeskuste tulevikuplaane.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077