Autor: Logistikauudised.ee • 2. august 2023

Omniva ajaloo suurim investeering sai nurgakivi

Leedus Kaunases algas ametlikult Balti riikide kaasaegseima pakisorteerimisterminali ehitus. Omniva sorteerimisterminali plaanitud kogupindala on peaaegu 22 000 ruutmeetrit, mis on sama suur kui kolm jalgpallistaadionit. Tegemist on Omniva kontserni seni suurima investeeringuga.
Omniva kontsern investeerib uude pakisorteerimisterminali ja sinna paigaldatavasse sorteerimistehnoloogiasse üle 40 miljoni euro.
Foto: Omniva

Baltikumi suurimat pakiautomaatide võrgustikku haldav Omniva kontsern investeerib uude pakisorteerimisterminali ja sinna paigaldatavasse sorteerimistehnoloogiasse üle 40 miljoni euro, tegemist on Omniva kontserni seni suurima investeeringuga. Uue, automaatse pakisorteerimisliiniga terminal valmib plaanide kohaselt 2024. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077