Autor: Logistikauudised.ee • 22. mai 2023

Omniva ostis Parcelsea nutipostkastide võrgustiku

Omniva ostis Parcelsea nutipostkastide võrgustiku, et pakkuda personaalsemat ja kodulähedasemat pakiteenust üle Eesti. Tehinguga omandab Omniva 700 nutipostkasti. Seniste Parcelsea klientide jaoks jätkub teenus tavapäraselt.
Parcelsea OÜ kaasasutajad Tanel Raun ja Andre Sampka ning Omniva äriarenduse juht Mait Mikker.
Foto: Omniva

Omniva omandas Parcelsea nutipostkastide võrgustiku Eestis ning Baltikumi teenindusõigused. Nutipostkast on era- ja ärikliendi isiklik postkast, kuhu saab jätta nii suuremaid kui väikseimaid pakke ning ka teele saata. Omniva hakkab nutipostkastide renditeenust pakkuma alates juulist. Seni toiminud avatud võrguteenus jätkub ehk nutipostkasti saavad teenindada kõik Eestis tegutsevad kullerettevõtted.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077