Autor: Logistikauudised.ee • 24. märts 2023

Omniva ehitab logistikakeskuse kaks korda suuremaks

Posti- ja logistikaettevõte Omniva kuulutas välja hanke oma logistikakeskuse laiendamiseks. Rae vallas paiknev keskus suureneb pea 11 000 ruutmeetri võrra. Projekteerimise hanke võitja ülesandeks on koostada logistikakeskuse laienduse põhiprojekt.
Omniva logistikakeskus.
Foto: Omniva

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on logistikakeskuse laiendamine ettevõtte lähiaja üks suurimatest investeeringutest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077