Autor: Tõnu Tramm • 6. juuli 2021

Ever Given pääseb lõpuks Suessi kanalist tulema

Pärast 3,5 kuud kestnud aresti saab Suessi kanalis ummiku põhjustanud konteinerlaev Ever Given jätkata kolmapäeval, 7. juulil lõpuks oma reisi Rotterdami suunas. Millise summa eest nõustus Suessi kanaliamet lõpuks laeva vabastama, seda osapooled ei täpsusta.
Ever Given Ismailia sadamas, kust ta pääseb 7. juulil pärast 3,5 kuu pikkust aresti lõpuks ometi liikuma.
Foto: Egypt Today

Suessi kanaliamet SCA teatas pühapäeval, et Ever Giveni omanikuga on leitud kompromiss ning laev pääseb liikuma kolmapäeval, 7. juulil pärast Ismailia uues jahisadamas toimuvat pidulikku tseremooniat. Seal osalevad nii laeva omaniku, kanaliameti, kindlustusfirma, kui mitmete teiste asjaga seotud asutuste esindajad ja allkirjastatakse vastav kompromissleping. Pärast tseremooniat toimub pressikonverents, kirjutas Egypt Today.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077