Autorid: Karl-Eduard Salumäe, Tõnu Tramm • 30. märts 2021

Ever Givenil olevate konteinerite saatus endiselt lahtine

„Alles pärast laeva tehnilist kontrolli saab vastu võtta otsuse pardal olevate konteinerite saatuse kohta. Kas need tuleb ümber laadida või saab laev ise teekonda jätkata,“ ütles Evergreeni Eestis esindava Greencarrier Liner Agency tegevjuht Julia Rahula Äripäeva raadiole.

Rahula rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et Evergreen ei oma antud laeva, vaid see on prahitud ja kuulub Jaapani ettevõttele (Shoei Kisen Kaisha, Ltd. – toim). See tähendab, et laeva omanik vastutab kõigi laevaga seonduvate kulude eest, kaasa arvata päästetööd ja remondikulud juhul kui need tekivad.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077