Autor: Tõnu Tramm • 26. märts 2021

Eesti logistikafirmad Suessi laevaõnnetusest: segadus on totaalne

Segadus, mille Suessi kanali konteinerlaevaõnnetus endaga kaasa tõi, on totaalne, tõdevad Eesti suuremate logistikaettevõtete juhid. Juba praegu on Euroopa sadamates tohutu konteinerite puudus ja kui need siis ühel hetkel kõik korraga tulema hakkavad, saab kaos olema vastupidine. Rääkimata paari nädala jagu pikenevatest tarneahelatest.

CF&Si tegevjuht Tiit Arus tunnistas logistikauudistele, et ettevõtte telefonid on olnud punased alates hetkest, mil Taiwani päritolu konteinerlaev Suessi kanali kaldasse rammis. „Praegu ei paku mõned suured ekspedeerijad isegi enam hinda konteineritele, sest mitte keegi ei tea, mis saama hakkab,“ tunnistas Arus, kelle sõnul pole kahtlustki, et ka väga paljud Eesti ettevõtted saavad selle läbi kannatada.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077