Autor: Logistikauudised.ee • 30. märts 2021

ABB ja Amazon töötavad koos välja elektrisõidukiparkide halduslahendust

ABB Grupp ja Amazon Web Services (AWS) teatasid koostööst elektrisõidukiparkide pilvepõhise halduslahenduse väljatöötamiseks. Reaalajas töötav digilahendus optimeerib elektrisõidukite tõhusat kasutamist ja kiirendab sõidukiparkide elektrifitseerimist.

Koostöös ühendatakse e-mobiilsuse eestvedaja ABB laialdased kogemused energiahalduses, laadimistehnoloogias ja e-mobiilsuse lahendustes ning AWS-i asjatundlikkus pilvetehnoloogiate ja tarkvara alal. Uus platvorm, mis on plaanis välja tuua juba 2021. aasta teisel poolel, pakub kohandatud kasutuskogemust. Alates laadimispunktist kuni sõidukipargi andmete juhtpaneelini muudab see laadimise haldamise tõhusamaks ja töökindlamaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077