Autor: Logistikauudised.ee • 2. november 2020

Kaubavedu raudteel vähenes septembris

Statistikaameti andmetel vähenes kaubavedu raudteel kahe kuu võrdluses 2%, seevastu reisijaid sõitis raudteel septembris võrreldes augustiga 7% võrra rohkem.
Vedurid ja vagunid Ülemiste kaubajaamas.
Foto: Andres Haabu

Statistikaameti teatel vedasid Eesti ettevõtted septembris raudteel 1,4 miljonit tonni kaupa, mis on 2% vähem kui eelneval kuul. Mulluse septembriga võrreldes kahanes veetud kaupade maht 18%. Üle poole kauba kogusest veeti transiitkaubana ja seda eelmise aastaga sarnases mahus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077