Autor: Logistikauudised.ee • 16. juuni 2020

Konteinerrongide arv Hiina ja Euroopa vahel ületas mais 1000 piiri

Hiina riiklik raudteegrupp avaldas Hiina-Euroopa konteinerrongide statistika mai 2020. aasta maikuu andmetel. Selle kohaselt ületas ettevõte esmakordselt 1000 rongi piiri ühe kuu jooksul: mais saadeti ja võeti vastu ühtekokku 1 033 rongi, mida on 43 protsenti enam kui aasta tagasi samal ajal.
Raudteevedude maht Hiinast Euroopasse kasvas aastaga poole võrra.
Foto: ChinaLogist.ru

Hiina raudteegrupi kaubaliikluse osakonna teatel oli selle tulemuse saavutamine võimalik Hiina-Euroopa rongide ajakava sujuvamaks muutmise ja rahvusvahelise kaubaveo läbilaskevõime suurendamisele, vahendab ChinaLogist.ru.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077