Autor: Logistikauudised.ee • 30. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Logistika Aastakonverents 2018

Sel nädalal toimus Omniva uues logistikakeskuses 20. Logistika Aastakonverents 2018, mille alapealkirjaks oli „Targalt tulevikku!“

Läbi erinevate ettekannete said arvukas osavõtjaskond juubelikonverentsilt ideid ja mõtteid, kuidas lähitulevikus oma ettevõtmisi planeerida nii, et jätkuvalt konkurentsis püsida ning konkurente edestada.

Luubi alla võeti ka Eesti kui transiitriigi tulevikuvõimalused ning millised transpordilahendusi tulevik meile kaasa toob. Logistikauudised võtab konverentsi ettekanded ja arutelud põhjalikumalt luubi alla detsembri Logistikauudised erilehes.

Vaata pildigaleriid konverentsilt:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077