Autor: Tanel Raig • 11. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL: Eksport paarikümne protsendilises kasvus

DHL Expressi tegevdirektor Kristina Laaneots kinnitas, et DHL Expressi ekspordimahtudes ei ole märgata mingit vähenemist ning eelmise aastaga võrreldes on ekspordis ligi 20%line kasv.

Laaneotsa väitel on nii eksportsaadetiste arv kui ka kaal jätkuvalt suurenemas ja on suuremas kui kümneprotsendilises kasvus. Ka import on kasvava trendiga, kuid jääb alla ligi kahekümneprotsendilisele ekspordikasvule.

Laaneotsa andmetel näitab ainsa riigina Eesti väliskaubanduspartnerite hulgas negatiivset trendi nii ekspordis kui impordis Norra. Kõik teised põhilised partnerriigid on tema kinnitusel kasvava trendiga.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077