Autor: Tanel Raig • 16. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEBE otsib bussijuhte tasuta koolitusega

Bussiettevõte AS SEBE alustab sarnaselt Tartule ka Tallinnas D-kategooria juhiloa kursust ning võimalust hiljem sõlmida ettevõttega kaugliinibussijuhi tööleping, kus on garanteeritud 1000 euro suurune brutokuupalk.

Igal D-kategooria juhiloa kursusel osalejal tuleb koolituse alguses tasuda saja euro suurune omaosalus, mis programmi eduka läbimise ja juhiloaeksami sooritamisel ning ettevõttes bussijuhina tööleasumisel tagastatakse.

“Bussijuhiks kandideerima on oodatud nii sellest ametist huvitatud mehed kui ka naised, kellele heade suhtlejatena sobib töö klienditeenindajana,” kommenteeris SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi. “Ettevõttena pakume omalt poolt inimestele võimalust omandada amet ning sõlmida tööleping, kus normtundide juures on tagatud 1000-eurone brutotöötasu.”

Juunis algava koolitusprogrammi teooria- ja praktikatunnid toimuvad järgneva nelja kuu vältel peamiselt argipäevaõhtuti ja ka nädalavahetustel. Programmi osalejad valib SEBE välja kõigi kandidaatidega peetava vestluse põhjal.

SEBE pakub Tallinnas võimalust bussijuhi amet omandada sarnaselt Tartule, kus D-kategooria koolitusprogramm käivitus veebruaris. “Täna on meie esimene koolitusgrupp jõudmas lõpusirgele ning juba õige pea alustavad nad tööd bussijuhtidena Tartu linnas,” lausus Väärsi.

Kandideerimisavaldusi ootab AS SEBE kuni 20. maini. Kandideerida saavad kõik 24-aastased ja vanemad ning vähemalt keskharidusega inimesed, kellel on vähemalt kaheaastane B-kategooria sõidukijuhiloa staaž.

Kõigile koolituse läbinutele ja autoregistrikeskuse eksami edukalt sooritanutele on tagatud töö bussijuhina SEBE kaugliinidel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077