Autor: Tanel Raig • 11. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane päev registreeruda: logistika klubi SEBEs

Bussiettevõte SEBE on leidnud bussijuhid läbi tasuta koolituste korraldamise. 25. aprilli Äripäeva Logistika klubis räägib bussifirma juhtkond oma uuest kontseptsioonist töötajate otsimisel.

SEBE kuulutas välja koolituse, milles osalejatel on vaid 100 eurone omaosalus ja peale kursuse lõpetamist kindel töökoht SEBE linnaliinibussidel. Koolitusele oodati 20 osalejat, tuli aga 55 sooviavaldust. SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi jagab Logistika klubis kogemusi, kui palju taolise kontseptsiooniga töötajate otsimine ettevõttele maksab, kui sobivad on seeläbi leitud kandidaadid, mis meelitab auto- või bussijuhiks, kas sarnaselt saavad oma tööjõuprobleemi lahendada ka teised vedajad.

Klubis saab tutvuda ka SEBE Tallinna baasiga – vaadata bussijuhtide olmeruume, ühte suurimat Eesti  remonditöökoda ning ainulaadset mootoritöökoda.

Äripäeva Logistika klubi SEBEs „Kuidas kindlustada veofirmas juhtide järelkasv“ toimub 25. aprillil ASis SEBE (Betooni 6, Tallinn).

Äripäeva Logistika klubi ASi SEBE külastuse päevakava:

11:00-11:15 Kogunemine11:15-12:30 Kui kallis on ettevõttele ise juhte koolitada, kui suured on SEBE võidud bussijuhtide koolitamisest?- ASi SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi- ASi SEBE Tartu osakonna linnaliikluse juht Üllar Kaljuste12:30-13:30 Ringkäik SEBE Tallinna baasis: bussijuhtide olmeruumid, remonditöökoda, ning mootoritöökoda.

Registreerimiseks helistage 51 34004 või täitke osalemisankeet SIIT.

Registreerimise tingimused:

- hind 69 eurot (km-ga 82.80 eurot)- registreerimine kuni 22. aprillini 2013- osalejate arv on piiratud 25 inimesega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077