Jaana Pikalev • 11. juuli 2011
Jaga lugu:

Elukutselised roolikeerajad kohtuvad sel suvel kolmel korral

Erinevad organisatsioonid kutsuvad autojuhte kokku tänavu suvel juulikuus kolmel korral.  

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni liikmed kohtusid juuli esimesel nädalavahetusel Kuutsemäel.

Kuu teises osas toimuvad Autojuhtide suvepäevad 23.-24. juulil ning kohtumispaigaks on V8 Power foorumi andmetel Nurmsi lennuväli. Suvepäevadel on kavas erinevad võistlused ja vigursõidud poolhaaigistega ning offroad metsasafari veokiga Kraz 255.

Esmakordselt toimuvad aga sel suvel ka kutseliste autojuhtide kutsemeistrivõistlused ürituse Eesti Truck Fest raames, mille korraldajaks on MTÜ Profid. Kutsevõistlused toimuvad 29.-31. juulil Viljandi Ühendatud Kutsekooli territooriumil. Ettevõtmise eestvedaja Guido Kapp, kes on ühtlasi 2006. aasta kutseliste autojuhtide maailmameistrivõistluste 10. koha võitja, sõnul külastab Truck Festi ka rahvusvaheliste kutseliste autovedajate organisatsiooni president Ludwing Büchel. Organisatsioonil on kavas allkirjastada leping Viljandi kutsekooliga, et alustada autojuhtide koolitamist Euroopa Liidus väljatöötatud programmide alusel.

Eesti Truck Festi raames võtavad autojuhid mõõtu vigursõidus, koorma kinnituse ning meditsiini tundmises.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee