Autor: Rivo Sarapik • 1. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko: laorent omamise asemel aitab ventiili reguleerida

Liviko tegevjuht Janek Kalvi peab oluliseks, et ettevõtte laoga seotud kulud on muutuvkuludeks ja makstakse vaid tarbimise eest.

„Liviko laomajandus jaguneb kaheks: meil on oma ladu valmistoodangu jaoks, kust see läheb edasi Smarteni hulgilattu. Smartenist ostamegi sisse valdava osa laologistika- ja transpordi teenustest,“ rääkis Kalvi.

Alkoholitootja leping logistikapartneriga on sõlmitud selliselt, et kulud võivad vastavalt käiveldusliitritele muutuda ka iga kuu. „Kui investeerida oma lattu ja töötajaskonda, siis muutub see ettevõtte jaoks püsikuludeks. Livikole on praegune muutuvkuludega laoteenuse tarbimine eelistatum, kuna see võimaldab ventiili reguleerida vastavalt vajadustele,“ selgitas ta.

Loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077