Autor: Rivo Sarapik • 3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vrakiotsingute saak: 7meetrine lennukitükk ja 20km õliriba

Kadunud Air France´i lennuki jäänuseid otsijad avastasid täna uued jäänuste leiukohad ning suure keretüki.

Täna leiti Brasiilia õhujõudude teatel lennukijäänuseid lisaks eile avastatud kahele leiukohale veel neljast punktist. Üks leidudest oli seistsmemeetrise läbimõõduga lennukitükk, kümme muud objekti, veidi metallosi ning 20 kilomeetri pikkune õliriba. Leiukoht asus 90 km lõunast praegusest otsingute regioonist, mis asub Fernando de Noronha saarestikust kirdes.

Brasiilia lennuameti kolonel Jorge Amaral kommenteeris Globo uudistele, et leitud seitsmemeetrise diameetriga keretükk võib pärineda lennuki sabast.

Võimalikku lennu 447 merre sööstmise piirkonda otsib lisaks laevadele läbi 11 lennukit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077