14. juuni 2007
Jaga lugu:

Kia on müünud Baltimaades 500 cee’di

Kia cee’de, uusi Slovakkias toodetud Kia mudeleid on alates veebruari algusest Baltimaades müüdud juba 500. Käesoleva juunikuu jooksul ületab Kia sõidukite müüginumber Baltikumis 1000 auto piiri, teatas ettevõte.

„Uus Kia cee’d võeti Baltimaades hästi vastu,“ ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. „Neil päevil saab meil täis ümmargune müüginumber 500. Ostuhuvi on ühteviisi suur Kia cee’di lihtsamate ja kallimate variantide vastu. Käesoleva juunikuu jooksul saab Kial ületatud ka 1000 müüdud auto piir Baltikumis.“

„Cee’d on võimaldanud meil üha enam kanda kinnitada C-segmendis, mis on kõige konkurentsitihedam ja suurima autode müügiarvuga segment Eestis,“ lisas Kristel Kõrgmaa. „Käesoleva aasta maikuus oli cee’di turuosa Eestis C-segmendis 5%, Lätis aga koguni 7%. Kurta ei saa ka Leedu analoogilise näitaja üle, mis oli 4%. Meil on hea meel, et lisaks tuntusele maasturite ja mahtuniversaalide tootjana on Kia nüüd Euroopa kaardil ka selles nn tavaliste pere- ja firmaautode klassis. Eriti suurt kasvu ootame lähiaastatel Läti turult, kuna Kia kui automargi prestiiž näitab ilmseid tõusu märke.“

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee