Autor: Logistikauudised.ee • 22. aprill 2024

Tallinna lähistel muutus droonidega lendamine paindlikumaks

Lennuliiklusteenindus võttis Tallinna ümbruses kasutusele uuendatud lähiala, mis toob kaasa muutunud lennutingimused visuaallennureeglite järgi lendajatele ja droonipilootidele. Lähiala suuruse vähenemisega on tekkinud juurde alasid, kus väikelennukite, kopterite ja droonidega saab lennata paindlikumalt.
<em >Tallinna lähiala kaart, kus sinine joon tähistab uut lähiala ja punane varemkehtinud lähiala</em>
Foto: Lennuliiklusteenindus

Lähiala puhul on tegemist lennujaama ümbritseva kontrollitud õhuruumi osaga, kus lendamisele kehtivad rangemad reeglid – näiteks tuleb esitada lennuplaan, olla kahepoolses raadiosides ning juhinduda lennujuhi korraldustest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077