Autor: Logistikauudised.ee • 27. märts 2024

Tallinna lennujaamas enam vedelikke ja arvutit kotist välja võtma ei pea

Tallinna lennujaamas julgestuskontrolli uute masinate seadistamine ja testimine sai valmis ja enam ei pea reisijad enam vedelikke ja arvuteid käsipagasist välja võtma, teatas lennujaam.
Foto: Tallinna Lennujaam

Tallinna lennujaama lennundusjulgestuse osakonna juhi Tarvi Pihlakase sõnul vähendab muudatus reisija jaoks julgestuskontrollis viibimise aega, kuna reisijad ei pea enam käsipagasist vedelikke, sülearvuteid ja teisi suuri tehnikaseadmeid välja võtma ja eraldi kasti asetama.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077