Autor: Logistikauudised.ee • 9. aprill 2024

Autovedajad meeleavaldajate küüsis: kes vastutab kauba säilimise eest?

2023. aastal raputas Euroopat üle 230 streigi: Poola vedajate ja põllumeeste streik, 100 000 töötajaga Soome transpordisektori streik, meeleavaldused Prantsusmaal, Belgias jm. Millega peab vedaja arvestama ja kes vastutab kui kaup saab meeleavaldajate tegevuse tõttu kahjustada?
IIZI vedaja vastutuskindlustuse spetsialist Raido Türner.
Foto: IIZI Kindlustusmaakler

2023. aastal raputas Euroopat üle 230 streigi, mis iga kord tekitavad logistikasektoris ebastabiilsust, pingeid ja muret vedajatele, sest sageli jäävad nad hinnalise kaubaga protestijate küüsi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077