Autor: Logistikauudised.ee • 21. märts 2024

BLRT Grupp ehitab Klaipedas täiselektrilist parvlaeva

BLRT Gruppi kuuluv laevaehitustehas Western Baltija Shipbuilding sõlmis Norra suurima parvlaevafirmaga Torghatten Nord AS lepingu täiselektrilise parvlaeva ehitamiseks.
Akutoitel laev on samm tuleviku suunas.
Foto: BLRT Grupp

Akutoitel töötav täiselektriline laev on ette nähtud reisijate, autode ja lasti veoks. Norra saarte vahel kurseerima hakkava parvlaeva pikkus on 73,3 meetrit ja laius 14,3 meetrit. Ehitus peaks kava kohaselt lõppema 2026. aasta esimeses kvartalis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077