Autor: Logistikauudised.ee • 3. august 2023

Baltic Workboats ja BLRT ehitavad Klaipėda sadamale täiselektrilise jäätmete korjelaeva

Klaipėda sadamasse sisenevatelt alustelt laevaheitmete korjeks mõeldud laeva projekteerimine ja ehitamine on Baltic Workboatsi ja tööstuskontserni BLRT Grupp kuuluva laevaehitustehase Western Baltija Shipbuilding esimene suurem ühisprojekt. Lepingu kogumaksumus on ligi 11 mln eurot.
Foto: BLRT

Umbes 42 meetri pikkune ja 10 meetri laiune täiselektriline laev on võimeline vedama kuni 400 m3 vedeljäätmeid, talle paigaldatakse 2000 kWh akudega varustatud peamasin, mis võimaldab alusel liikuda 8 tundi järjest ilma laadimiseta, arendades kiirust kuni 8 sõlme, seisis pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077