Autor: Äripäev • 4. märts 2024

Pankrotid kimbutavad, kuid maksuvõlglasi jäi vähemaks

Äripäev kirjutas selle aasta alguses Venemaa kinnisvaraarendajast Sergei Shumskikhist, kes jättis Eestisse poolikud projektid ja haihtus. Üks projektidest on pildil ja asub Jägala kandis.
Foto: Liis Treimann
Maksuvõlglasi jäi veebruaris võrreldes jaanuariga üle 100 võrra vähemaks, kuid pankrotistujate tase püsib endiselt kõrgel.

Äripäeva veebis nähtava Eesti ettevõtete tervise andmekogu järgi oli veebruaris maksuvõlgades ettevõtteid 11 292. Jaanuaris oli maksuvõlglasi rohkem, 11 425. Eelmise aasta veebruaris oli maksuvõlglasi 10 000 ringis, sealt edasi on võlglaste arv olnud kasvutrendis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077