Autor: Kristel Härma • 1. detsember 2023

Pankrotis Euroralt nõutakse kümneid miljoneid: "Võlad on ülisuured ja raha ei ole"

Kui idufirma Eurora Solutions hindas pankrotiavalduses oma kohustusteks 5-6 miljonit eurot, siis nüüd on oma nõuded esitanud ka osanikud summas kokku ligi 30 miljonit eurot.
Eurora Solutionsi juhatuse liige Kaie Hansson (fotol keskel) tuli täna ettevõtte esimesele võlausaldajate koosolekule. Edasistel koosolekutel tuleb otsustada tehnoloogia müük.
Foto: Andras Kralla

"Võlgade suurus on ülisuur ja raha ei ole," tõdes Eurora Solutionsi esimesel võlausaldajate koosolekul pankrotihaldur Maire Arm, sest firma pangakontol on vaid 3000 eurot. Seda, et ettevõttel vara ei ole, aga veel öelda ei saa: kõik oleneb sellest, milline huvi võiks olla ettevõtte arendatud maksu- ja tollitehnoloogia vastu, mida Arm tahaks müüa juba järgmise aasta esimestel kuudel, kirjutas Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077