Autor: Kristel Härma • 10. oktoober 2023

Pankrotikursil Eurora pääses miljonitoetuse tagasi maksmisest, firmas kerib tüli

Pankrotiavalduse sisse andnud idufirma Eurora Solutions ei esitanud europrojekti ajal eurotoetuste kasutamist kontrollivale Riigi Tugiteenuste Keskusele kõiki vajalikke dokumente, kuid asutus otsustas sellegipoolest mitte küsida ettevõttelt euroraha tagasi.
Telefoni teel tabamatuks jäänud Eurora juhatuse liige ja asutaja ei olnud neljapäeval ka kontoris. Töötaja sõnul tuli pankrot neilegi ootamatult.
Foto: Andras Kralla

Samal ajal on raskustes idufirmasse raha pannud investorid võtnud olukorda klaarima advokaadid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077