Autor: Logistikauudised.ee • 22. juuni 2023

Eurora laieneb Ladina-Ameerika turule

Tolli- ja maksutehnoloogiaidu Eurora laieneb Ladina-Ameerika turule, sealse piirkonna tegevjuhiks saab pikaajalise rahvusvahelise kogemusega James Doyle.
James Doyle’l on üle kahekümne aasta kogemusi ülemaailmsetes ettevõtetes nagu Marks & Spencer, Emirates SkyCargo ja Kuehne+Nagel.
Foto: Eurora

Ladina-Ameerika piirkonna e-kaubanduse müügitulu 2020. aastal oli 104,6 miljardit, mis võrreldes pandeemiaeelse ajaga kasvas 63,3% võrra. Statistika andmetel kasvab praegune e-kaubanduse tarbijate hulk rohkem kui 20% võrra 2027. aastaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077