Autor: Tõnu Tramm • 16. juuni 2023

Galerii: Euroopa posti- ja pakisektori tippjuhid kohtusid tänavu Eestis

14.-15. juunil toimus Hilton Tallinn Park hotellis Euroopa olulisem posti- ja pakisektori konverents World Mail & Express (WMX) Europe, mis tõi kokku üle 200 oma ala tipu.
Kahepäevasel konverentsil sai Tallinnas kokku kogu Euroopa postisektori koorekiht.
Foto: Andrei Ozdoba

Konverentsi korraldajapartner oli Eesti tolli- ja maksutehnoloogiaidu Eurora. Peakorraldaja, Triangle Managementi tegevjuhi Neil Jacksoni, sõnul on WMX globaalne konverents, mis toimub igal aastal erinevas riigis nii Ameerikas, Aasias kui ka Euroopas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077