Autor: Logistikauudised.ee • 1. juuni 2023

Logistikaidu tehnoloogiajuhina alustas tööd Mart Espenberg

Tolli- ja maksutehnoloogiaidu Eurora Solutionsi tehnoloogiajuhina alustas juunis Mart Espenberg, kellel on üle 10 aasta pikkune kogemus ettevõtete tehnoloogiatiimide ja infrastruktuuri ülesehitamisel ning tootearendusel.
Mart Espenberg

Mart Espenberg on pilvepõhist kindlustustarkvara pakkuva Insly üks esimesi töötajaid. Inslys ehitas Mart Espenberg koos tiimiga 7 aastaga üles skaleeritava toote ja tehnoloogiaga ettevõtte, mille lahendusi kasutab täna üle 1000 kliendi enam kui kümnes riigis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077