Autorid: Eliisa Matsalu, Marge Ugezene, Kristel Härma, Koit Brinkmann • 12. oktoober 2023

Luubi all: logistikaidu asutajal on konfliktne minevik

Põhja läinud idufirma Eurora asutaja Marko Lastikut on keeruline tabada. „Võimalik, et ta on üldse Eestist ära pagenud,“ ütles Äripäeva uuriv ajakirjanik Kristel Härma saates "Luubi all".
Eurora asutaja Marko Lastik.
Foto: Johan-Paul Hion / Eurora Solutions

Eurora käekäiku pikalt jälginud Härma rääkis saates „Luubi all“, et Lastikut ei saa enam kätte ka ettevõtte kaudu. „Kirjad talle tulevad tagasi. Tundub, et Lastikul on ligipääs kinni pandud. Küllap on sealgi oma lugu peidus,“ rääkis ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077