Autorid: Indrek Kald, Tõnu Tramm • 3. november 2021

Eesti logistikastartup vallutab visa järjekindlusega Euroopat

Logistikatehnoloogiaettevõte Feeport teatas sel nädalal koostöö alustamisest Hollandi tolliameti uue e-kaubanduse tollideklaratsiooni süsteemiga DECO (Douane Ecommerce). Varasemalt on koostöölepe sõlmitud UPSi ja Soome ettevõttega EAS Project. Ettevõtte kaasasutaja Haiti Arendi selgitab Feeporti plaane põhjalikumalt.
Feeporti kaasasutaja Haiti Arendi.
Foto: Feeport

"Olles neutraalne tehnoloogiateenuse pakkuja, ei konkureeri me tarneahela osapooltega vaid aitame neid oma tehnoloogiaga, olgu selleks siis tollimaakler, logistika- või postiteenuse pakkuja või kullerettevõte," selgitab Feeporti kaasasutaja Haiti Arendi.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077