Autor: Marge Ugezene • 20. veebruar 2024

Uus pankrotiohver transpordis. “Magamata ööd ja närvilised päevad”

Uudiseid järjekordse veondusfirma pankrotist kuuleb aina sagedamini.
Foto: LIIS TREIMANN
Kolmteist aastat tegutsenud ekspedeerimis-veofirma liigub pankrotti, sest tööpõld kuivas iga viimase aastaga järjest rohkem kokku. Autovedajate liit ennustab, et uued pankrotid võivad halvata igapäevaelu.

„Kergelt sellised otsused ei tule. Magamata ööd ja närvilised päevad,“ kirjeldas Äripäevale firma omanik Tõnu Sepik, millise tundega ta firma manalateele saatis.

Vuusnik ehk endine Veoleo on võlgu nii töötajatele, tarnijatele kui ka riigile. Sepik selgitas, miks ettevõtte nimi vahetus. „Veoleo oli pikalt turul olnud ja ei tahtnud, et pankrot silma jääks, aga tundub, et jäi,“ viitas Sepik, et nad üritasid avalikkuse eest pankrotti varjata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077