Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 1. märts 2024

TOP: mullu enim käivet kasvatanud ja kaotanud autovedajad

Äripäeva infopanga Logistika kvartaliraporti alusel kasvatas autovedajatest 2023 majandusaastal aastatagusega võrreldes summaarselt kõige enam müügitulu Tallinna ettevõte Evged Group. Käive langes kõige enam aga Võhma ettevõttel Prenton OÜ. Logistikauudised toob välja veerandsada enim käivet kasvatanud ja veerandsada enim käivet kaotanud autovedajat.
Suurima käibekasvuga Evged Groupi haagised on Venemaal üsna tavaline nähtus.
Foto: Valius Kedainietis/Fototruck.ru

Möödunud majandusaastal teenis autovedajatest konkurentsitult kõige enam müügitulu Linford AS, kelle käive oli nelja kvartali kokkuvõttes 36,6 miljonit eurot. Seda oli 6,3 miljonit enam kui aastal 2022, kuid käibekasvu edetabelis jäi Linford siiski ühele ettevõttele alla: nimelt suutis Tallinna ettevõte Evged Group kasvatada oma müügitulu pea kaks korda enam, ehk 11,7 miljoni euro võrra: 2022. aastal teenitud 8,1 miljonilt eurolt 19,9 miljonile eurole aastal 2023.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077