Autorid: Jane Suu, Ken Rohelaan, Viivika Rõuk, Tõnu Tramm • 13. veebruar 2024

Logistika Gaselli TOP: pingereas 150 kiiret ja vihast

Tänavusel Äripäeva Gaselli TOPis on 150 kiirelt kasvanud logistikafirmat, kelle aastakäive on vähemalt 100 000 eurot ja kelle müügitulu ja ärikasum oli 2022. aastal võrreldes 2020. aastaga kasvanud vähemalt 50%. Edetabelist leiab nii autovedajaid, ekspedeerimisfirmasid, kui laondus- ja kullerfirmasid.
Logistikasektori kiireim tõusja on tänavu COSCO konteinerliini esindaja Eestis Celisar OÜ.

Tänavune Äripäeva Gaselli TOP ehk kiire kasvuga ettevõtete edetabel kasvas mullusega võrreldes märkimisväärselt: kui eelmisel aastal sai gaselliks ligemale 1100 firmat, siis nüüd juba 1900, neist 150 on seotud logistikaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077