Autor: Tõnu Tramm • 1. detsember 2023

Autovedajate palga TOP 50: Tapa transpordifirmas palk ligi 3500 eurot kuus

Tänavu kolmandas kvartalis oli viie ja enama töötajaga maanteetranspordi ettevõtte seas neli ettevõtet, kus keskmine brutopalk küündis üle 3000 euro kuus. Kõrgeimat palka maksti tänavu III kvartalis metsavedudega tegelevas Lääne-Virumaa ettevõttes Margo Novikov OÜ, selgub Äripäeva infopanga värskest Logistika kvartaliraportist.
Foto: Margo Novikov OÜ

Enam kui 2000 eurot palka teenisid Äripäeva Infopanga värska Logistika kvartaliraporti järgi tänavu kolmandas kvartalis 17 ettevõtet, kus kvartali keskmiselt oli palgal vähemalt viis inimest. Neist neljas ettevõttes küündis keskmine brutotöötasu üle 3000 euro.

Logistika värske kvartaliraport on saadaval SIIN

Raporti järgi maksid 50 suurimat tööjõumaksu maksjat kolmandas kvartalis riigikassasse ühtekokku ligi 8,3 miljonit eurot tööjõumakse. Suurimaks maksumaksjaks on varasema Est-Trans Kaubavedude asemel tõusnud 222 töötajaga „Tallinna Toiduveod“ AS, kes maksis kolmandas kvartalis üle poole miljoni euro (509 549 €) tööjõumakse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077