Autor: Tõnu Tramm • 25. august 2023

2023 II kvartali palgastatistika: veondussektoris on palk enim tõusnud kullerteenustes

Statistikaameti värskete andmete järgi oli 2023. aasta teises kvartalis veondus- ja laondussektori keskmine brutopalk 1742 eurot, mida on 211 eurot rohkem kui aasta tagasi samal perioodil. Kui aga nende numbrite taha lähemalt vaadata, siis kõrgeimad palgad sektoris on õhu- ja madalaimad maismaatranspordis. Suurim palgatõus on toimunud aastaga aga posti- ja kullerteenustes.
Suurima palgatõusu on läbi teinud posti- ja kullerteenus.
Foto: Liis Treimann

Veondus- ja laondussektori keskmine brutopalk oli 2023. aasta teises kvartalis 1742 eurot, mis jääb Eesti keskmisele alla 131 euro võrra, olles esimene majandussektor allpool Eesti keskmise piiri. Võrreldes 2022. aasta teise kvartaliga on veonduses ja laonduses keskmine brutopalk kasvanud 211 euro võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077