Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 10. mai 2023

TOP 50: logistikasektori suurimad maksumaksjad

Maksud on hetkel kuum teema, nagu ka ausa ettevõtluse ja maksude maksmise olulisus. Ainuüksi 50 suuremat ekspedeerimisfirmat on tänavu I kvartalis panustanud tööjõumaksudena riigikassasse 6,9 miljonit eurot, mida on üle 300 000 euro rohkem kui mullu neljandas kvartalis. Millistest ettevõtetest me räägime?
Foto: DSV

Veondus- ja laondussektorist kui Eesti riigi ühest suurimast teenuste eksportijast on räägitud palju. Tõsi, esikoht loovutati mullu küll IT-sektorile, kuid koht esikolmikus on kindel. Veelgi olulisemad on aga siseriiklikud maksud, eriti tööjõumaksud, mis näitavad ettevõtete tahet panustada nii oma töötajate heaolusse, kui riigi arengusse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077