Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 10. mai 2023

TOP 50: logistikasektori suurimad maksumaksjad

Maksud on hetkel kuum teema, nagu ka ausa ettevõtluse ja maksude maksmise olulisus. Ainuüksi 50 suuremat ekspedeerimisfirmat on tänavu I kvartalis panustanud tööjõumaksudena riigikassasse 6,9 miljonit eurot, mida on üle 300 000 euro rohkem kui mullu neljandas kvartalis. Millistest ettevõtetest me räägime?
Foto: DSV

Veondus- ja laondussektorist kui Eesti riigi ühest suurimast teenuste eksportijast on räägitud palju. Tõsi, esikoht loovutati mullu küll IT-sektorile, kuid koht esikolmikus on kindel. Veelgi olulisemad on aga siseriiklikud maksud, eriti tööjõumaksud, mis näitavad ettevõtete tahet panustada nii oma töötajate heaolusse, kui riigi arengusse.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077