Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 3. märts 2023

TOP 30 | Kõrgeima palgaga logistikaettevõtted 2022

Millistes Eesti suuremates logistikaettevõtetes makstakse kõige enam palka? Vastuse annab Äripäeva Infopanga Logistikasektori värske raport, mille alusel osutus lõppenud aasta kõrgeima keskmise brutopalgaga logistikaettevõtteks CF&S Estonia. Kokku toome välja 30 sektori parimat palgamaksjat, kus keskmine töötajate arv on üle kümne.
Suurima palgaga ettevõtteks läbi aasta oli mullu Baltic Maritime Logistics Groupi kuuluv CF&S Estonia.
Foto: CF&S Estonia

On üldteada tõsiasi, et kõige suuremat palka makstakse neis ettevõtetes, kus on vähe töötajaid, ehk vaid juhtimisega tegelevad nn kontoritöötajad. Sestap jätsime sedapuhku välja need firmad, kus on alla kümne töötaja ja keskendusime suurematele tööandjatele, mis töövõtjaid enam kõnetavad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077